ActStamp Information Security heeft verschillende oplossingen voor het verhogen van uw cyberweerbaarheid.
Hieronder vindt u meer informatie. Mocht u contact met ons willen opnemen, vul dan het formulier in op de contact pagina.

Onze oplossingen

MKB Cyberweerbaarheidscheck

Met de MKB Cyberweerbaarheid check krijgt u inzicht in risico’s die de continuïteit van uw bedrijfsvoering in gevaar brengen. Door middel van een zorgvuldige inventarisatie van uw netwerk en systemen brengen wij risico’s in kaart en geven we een overzicht van passende maatregelen op basis van prioriteiten.

Aan het einde van de inventarisatie presenteren wij u de gegevens en zijn wij beschikbaar om de aanbevelingen te implementeren.

Het valt ons op dat over het algemeen 40% van de zwakheden met een aantal simpele wijzigingen te verhelpen is.

MKB Cybermonitoring

Onderzoek wijst uit dat het gemiddeld 196 dagen duurt voordat een datalek of inbraak is geïdentificeerd. Daarom is het monitoren van uw systemen en netwerk van cruciaal belang bij het bestrijden van cybercrime.

Wij bieden een enkele oplossing voor het 24/7 monitoren van uw netwerk, laptop, desktop, server en mobiele apparaten als telefoons en tablets via onze meldkamer. Wanneer het nodig is nemen wij contact met u op om het risico direct te verminderen.

MKB Kwetsbaarhedendienst

Elke dag worden er kwestbaarheden in software gevonden. Wanneer je niet dagelijks bezig bent met cyber veiligheid zijn deze over het hoofd te zien. Met de MKB kwetsbaarheden dienst zorgen wij ervoor dat u geinformeerd wordt over kwetsbaarheden die alleen van toepassing zijn op uw organisatie en gebruikte applicaties of besturingssystemen.

MKB Cyberbewustwording

Wanneer meer dan 90% van de cyberincidenten begint met een phishing email is het belangrijk hier binnen je bedrijf aandacht aan te besteden. Niet alleen door middel van phishing testen, maar ook door het geven van bewustwordings presentaties, ludieke acties op de werkvloer en bewustwordings trainingen.

Phishing meldkamer

Op de Phishing meldkamer komen allerlei “gekke” emails binnen waar de ontvanger de authenticiteit van de email niet van kan vaststellen.
Na een analyse van een van onze cyberexperts krijgt u antwoord op de vraag of de email legitiem is of phishing.

MKB Cyber presentatie

Wij zien dat meer dan 30% van medewerkers op een phishing email klikt, waarbij 12% zijn of haar login-gegevens invult. Door middel van regelmatige aandacht voor cyberveiligheid zorgt u ervoor dat u en uw medewerkers zich bewust worden van cyberrisico’s als phishing en ransomware en deze ook gaan leren herkennen. Wij adviseren minimaal elk half jaar iets aan cyberbewustording te doen. De kracht zit hier echt in de herhaling.