Juniper Networks

Een high-performance, schaalbaar en kostenbesparend netwerk met geïntegreerde beveiliging dat centraal kan worden beheerd. Dat is kort samengevat ‘Het Nieuwe Netwerk’ van Juniper Networks.

Portfolio Juniper Networks

Het portfolio van Juniper Networks omvat onder andere: de EX Series high-performance switch appliances voor campus en datacenter, de SRX Series high-performance firewall IPS-appliances, de betrouwbare ISG-SSG Series firewall- en IDP-appliances voor regiokantoren en het hoofdkantoor, de SA Series bestaande uit SSL VPN-appliances voor telewerken en remote-accessoplossingen en de UAC Series Network Access Control (NAC) op basis van user identity, device security state en location information.

Centraal beheer met JUNOS

De switches, routers en firewalls van Juniper Networks maken allemaal gebruik van het vooruitstrevende JUNOS-besturingssysteem. Door deze uniformiteit wordt de complexiteit van het netwerk sterk gereduceerd. JUNOS Space dient als het centrale beheerplatform om alle componenten op basis van JUNOS te beheren.

BYOD onder controle

JUNOS Pulse is het antwoord van Juniper op trends als Het Nieuwe Werken en Bring Your Own Device (BYOD). De geïntegreerde  software cliënt zorgt op een slimme manier voor een snelle en beveiligde verbinding tussen endpoints zoals tablets en smartphones en de informatiesystemen in het datacenter.

Indien u meer informatie over onze dienstverlening wilt, of een vrijblijvend gesprek met ons wil inplannen, verzoeken wij u om  contact met ons op te nemen via info@actstamp.nl of via (0031) 85 4011 451.