Checkpoint

Heeft u een goed beeld van de internetapplicaties die binnen uw organisaties worden gebruikt? Worden er via Dropbox of via gmail bestanden uitgewisseld of gelekt met of naar derden? In hoeverre is er sprake van malware-infectie of potentiële digitale inbraken via internet?

ActStamp Information Security geeft u met de Check Point 3D Security Scan direct antwoord en zicht op internetrisico’s binnen uw eigen netwerk.

Firewalls voor je netwerk

Vandaag-de-dag bieden firewalls voor je netwerk absoluut niet genoeg bescherming tegen de risico’s van internet. Standaard firewalls kijken en filteren niet binnen webapplicaties zoals Dropbox, gmail en de populaire social media. Tevens bieden ze geen of nauwelijks mogelijkheden tot inbraakdetectie. Dit betekent dat de toegevoegde waarde van een (netwerk) firewall zeer beperkt is. Heeft u een traditionele firewall als basis voor netwerkbeveiliging? Dan is de bescherming tegen cyberdreigingen onvoldoende.

ActStamp Information Security als partner

Zien is geloven. Wilt u zelf constateren dat uw netwerkbeveiliging niet meer de zekerheid biedt die nu noodzakelijk is? Met de 3D Security Scan analyseren wij achter uw bestaande firewall een week lang uw internetverkeer. Op basis van de 3D Security Scan tonen wij aan dat er data wordt gelekt, inbraakpogingen worden ondernomen en dat botnets zich ook in uw netwerk bevinden. U krijgt een helder en leesbaar rapport met de feiten en gebeurtenissen rondom uw internetverkeer. En dat  ondanks uw huidige firewall in uw netwerk!

Indien u meer informatie over onze dienstverlening wilt, of een vrijblijvend gesprek met ons wil inplannen, verzoeken wij u om   contact met ons op te nemen via info@actstamp.nl of via (0031) 85 4011 451.