Consultancy

ActStamp Information Security is gespecialiseerd in het inzetten van consultants op het gebied van security, beheer van infrastructuur.

Onze consultants worden op tijdelijke basis ingezet bij een van onze opdrachtgevers. De periode van inzet kan variëren van een paar weken tot een aantal jaar. Door deze flexibiliteit is dit een ideale manier om bij afwezigheid van vaste medewerkers de werkzaamheden op te vangen of om specifieke IT projecten snel en succesvol af te ronden. Medewerkers van ActStamp Information Security worden in de periode dat zij op consultancy basis bij klanten werken zodanig begeleid en opgeleid dat zij steeds beter worden in hun werk.

Door medewerkers in te zetten die in dienst zijn bij ActStamp Information Security zijn we in controle van het aanbiedingsproces: wij weten altijd welke medewerkers op welke termijn beschikbaar zijn, wat ze kunnen en kosten. Binnen 48 uur na de aanvraag (meestal sneller) hoort u of wij een geschikte medewerker kunnen aanbieden.

Kiezen voor ActStamp Infotmation Security betekent samenwerken met een betrouwbare, capabele, flexibele partner. We nodigen u graag uit om te overleggen wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Wij bemiddelen o.a. de volgende profielen:

– Projectmanager IT
– Programma manager IT
– Security Specialist
– Security Officer
– Compliance Officer
– Identity Access Management
– IT Lead Auditor
– IT Auditor
– Ethical Hacker
– Netwerk Specialist
– Solutions Architect
– Business Analist